Hoe kan een mens een ander dit aandoen?

3 maanden na het overlijden van mijn man trof ik (toevallig?) een man die mij triggerde en ik kreeg een relatie. Hij was een warme deken voor me, was lief, begrijpend en droeg me op handen. Ik was wat hij altijd al had gezocht. Zijn droomvrouw, zijn muze.

Alles werd mij in het vooruitzicht gesteld; samen reizen, samen ………. Om een lang verhaal kort te maken, een jaar later blijkt dat ik in een luchtbel heb geleefd. Niets was waar. Er bleken alleen maar schulden te zijn, geen baan met mogelijkheden, geen huis in Duitsland, geen boot, en ik zit met een vreselijk gevoel van misbruikt te zijn, met financiële problemen en nog steeds zegt hij gruwelijk veel van me te houden en ik moet er op vertrouwen dat het goed komt.
Onvoorstelbaar!! Zoveel onwaarheden en zoveel fantasie. Hoe kan een mens dit een ander aandoen??
HB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *