Hoe kunnen mensen dit?

Helaas ben ik er gister achter gekomen dat mijn liefde van leven al 8 jr een dubbelleven heeft met zijn ex. Zulke creatieve e-mails terwijl hij weg was maar in werkelijkheid niet zakelijk maar met haar en zijn kind op vakantie was. Reizen die hij met mij nooit gemaakt heeft. Hij was goed voor me. Knappe, intelligente en charmante man met een superbaan.

Alle signalen waren simpele verklaringen voor, blijkt! Alles heeft ie mij ontnomen inmiddels. Het hele verhaal komt er niet uit! Is nog veel meer….. De telefoon heb ik gecheckt gek werd ie, heb hem verstopt nadat ik zijn ex gebeld heb in zijn aanwezigheid….verbazing komt niets meer binnen terwijl er anders druk verkeer was. Heeft dus nog meer mobiels waar ik niets van weet. Reed naar haar toe ipv naar zijn werk! Dat mensen dit kunnen is me een raadsel evenals hoe kan ik ooit nog iemand vertrouwen! Leef is een spookbeeld die niet te bevatten is. Hij vaagt al zijn sporen momenteel uit en zegt dat ik niet spoor.

Komt gewoon binnen en checkt wat ik nog meer weet n zegt ik wil verder met je. Komen wij hieruit! Hoe kunnen mensen dit?? Alles is geheim geldzaken, zijn echte leven, contacten etc.

Ieniminie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *