Alles is gespeeld

6 Februari jl. ga ik s’morgens de deur uit naar mijn werk, Vrouw en haar 2 kinderen, gaan voor mij de deur uit, richting school.
Tenminste dat dacht ik. Overdag nog mailcontact met haar gehad. Ik kom rond een uur of 6 thuis en bemerk dat het donker is in huis.
Eenmaal binnen zie ik een kladbriefje liggen met 3 hele zinnen erop. Been with layer. Will go away from you and your house, will divorce with you and will never come back. Daar kon ik het mee doen.

Alle kasten leeg, koelkast leeg, diepvries zo goed als leeg, matrassen weg, fietsen weg… kortom ik stond daar met 10 hele euro’s in mijn broekzak. (alle rekeningen had ze inmiddels ook al leeggepinned).

We zijn nu een maandje verder en heel puzzelstukjes vallen nu op hun plek. Ons huwelijk was vanaf begin af aan een grote farce. Fake dus.
Ze heeft jaren lang, ik was bijna 5 jaar met haar getrouwd, gewoon toneel gespeeld.
Ze heeft er langzaam maar zeker voor gezorgd dat ik geisolleerd werd van mijn omgeving. Doordat ik er midden in zat en alles geleidelijk aan heeft gedaan is me dat gewoon niet opgevallen.
Inmiddels woont toekomstige ex met nieuw slachtoffer, want zo zie ik het, in Belgie.

Na een periode van ca. 3 jaar heb ik haar de verantwoordelijkheid gegeven over de financieen. (ja ik weet het… had het beter niet kunnen doen), omdat ze aan het studeren was voor accountant. (wat later ook niet waar bleek te zijn, want ze heeft een hele andere studie gevolgd).
Omdat ze vol bleef houden dat WE finacieele problemen hadden heb ik er zelfs een baan bijgenomen. Werkte soms we 80 uur per week voor ons gezinnetje. Ze heeft nu naar het laat aanzien 60.000 Euro weggesluisd naar rekeningen in bijv. Duitsland.
Ik ben nu alles in kaart aan het brengen en kom steeds meer dingen van haar tegen, waarvan ik denk.. huh !!
Ook onze auto had ze meegenomen en had ze al voordat ze bij mij wegging op marktplaats te koop aangeboden. Vervolgens heeft ze de auto op nieuw slachtoffers naam gezet, ook nog voordat ze wegging bij mij. Dat is dus een hele grote fout geweest, want inmiddels ligt er nu beslag op haar rekeningen en op zijn rekening. Ook krijgt hij nu een rechtzaak aan zijn broek.

Iedere keer kom ik nu weer nieuwe dingen tegen die zo nu en dan mijn maag doet omdraaien.
Want ze speelde ook heel goed dat er echt geen geld was. Kreeg in december een mailtje van haar over de verjaardag van onze zoon. (niet mijn zoon, maar ik zag hem zo wel… ook was ik papa voor hem). Dat we even moesten wachten of we wel op zijn verjaardag weg konden gaan. omdat er nog geen geld binnen was. (nu heb ik overzichten van haar bankrekeningen gekregen en daaruit bleek dat ze op dat moment meer dan 3000 euro op haar rekening had staan). Alles is dus gespeeld !

TW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *