Hoe dom ben ik geweest?

Heb 9 maanden een fijne relatie gehad met een man die echt alles voor mij deed.Maar achteraf is het een grote leugen geweest. Heb hem betrapt. Hij had n.l.voor mij al een ander.Hoe hij dat zo goed heeft gespeeld,ik weet het niet. De meeste tijd was hij bij mij.Hij werkte wel in ploegen,maar nu twijfel ik. Nooit iets gemerkt. Goed toneelstuk geweest. Maar komt altijd uit.
Heb de relatie verbroken,en de relatie is nu 2 maanden over. Hij heeft mij in die maanden gestalkt,uitgemaakt voor de vreselijkste dingen, graf van mijn overleden vriend heeft hij spullen weggehaald. Pakketten krijg ik aan de deur,op mijn naam.Heb aangifte gedaan.Heb een ander tel,nummer moeten aanvragen. Nu had hij ook nog schulden,en loonbeslag hoorde ik later. Hij heeft wel alleen gewoond toen ik hem heb leren kennen.Was wel eens bij hem thuis. Maar omdat hij vaker bij mij was,is hij in die periode zijn huis uitgezet, Hij heeft nooit zijn vaste lasten betaald.Ook daar ben ik later allemaal achter gekomen. Nu ben ik alleen,en hij gaat met zijn andere vriendin mooi verder. Wat een klap heb ik hiervan gekregen. En veel verdriet. Ben bedrogen,hoe dom ben ik geweest. Nu krijg ik ook nog overal de schuld van,ik heb het gedaan. Bah,wat zijn dit voor mensen.
Miranda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *