Buitenstaander

Hallo allemaal,

ik lieg nu al 2 jaar lang over het feit dat ik een vriendje heb. iedereen gelooft het omdat ik foto’s heb opgezocht van iemand die niet eens in Nederland woont en er allemaal dingen bij verzonnen. Dit doe ik niet omdat ik ervan hou om te liegen, maar om erbij te horen.

Iedereen in mijn vriendengroep had wel een vriendje of een vriendinnetje behalve ik en hierdoor voelde ik me een buitenstaander. Ik heb me altijd al een buitenstaander gevoeld maar door te liegen werd het beter. En het ergste is dat ik er helemaal geen spijt van heb. Het is alsof mijn geweten het niet meer doet ofzo. Ben ik hierdoor een pathologische leugenaar? Ik hoop van niet, maar als het zo is moet ik dan hulp zoeken?
gr. het zielige homo’tje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *