Advies voor mijn zoon?

Hallo,

Ik zou graag wat advies willen hebben voor mijn zoon.
Hij heeft een relatie met een pathologische leugenaar.
Het is de derde keer dat hij met deze vrouw een relatie heeft. De twee keer dat het overging kwam door haar vele leugens.
Nu heeft hij haar weer ontmoet en zij heeft nu een kind van haar exman.
Ze woont in het huis van mijn zoon. Ze gaat zover in het liegen dat ze zelfs een zwangerschap verzint. Ook laat ze onder dwang haar dochtertje van nu 5 jaar liegen. Nu gaat ze zelfs papieren vervalsen. ze heeft zelfs een contract voor baan vervalst en ook bankpapieren.
Mijn zoon dacht dat ze werk had en ze liet hem zelfs een huis bekijken wat hij graag wilde kopen. Maar omdat ze geen baan had was dat kopen helemaal geen optie.
Doordat mijn zoon dacht dat ze een baan had gaf hij groen licht voor een zwangerschap. Het was de eerste maand meteen raak en inmiddels is er een zoontje geboren. Hij lijkt gelukkig erg op mijn zoon dus over een eventuele andere vader heeft mijn zoon geen vragen.Maar ze heeft enorme schulden die mijn zoon niet kan maar ook niet wil betalen. Ze blijft maar over alles doorliegen. MIjn zoon accepteerd dit nu voor zijn zoon want als ze uit elkaar gaan heeft hij geen recht om zijn zoon zo vaak te zien als hij zou willen. Mijn angst is nu mijn kleinzoontje. Wat moet daar van terecht komen? Heeft er iemand raad voor ons.
Liana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *